Fontes
 
- Voor de vakspecialist -

Onze partners

Fontes levert producten van hoogwaardige kwaliteit van fabrikanten die hun sporen in de markt hebben verdiend. De uitstekende service van Fontes verwachten wij ook van deze fabrikanten. Met trots zijn wij partner van onderstaande merken / fabrikanten.

Schwan


Informatie en achtergrond

Schwan Gereedschap, Kwaliteit heeft een naam

Über 130 Jahre Schwan Qualitäts-Werkzeuge

HERMANN SCHWANDT Werkzeuge is een fabrikant die al meer dan 130 jaar een breed scala aan hoge kwaliteit gereedschappen onder het merk Schwan op de markt brengt. 

Fontes afbouwgereedschappen vindt het belangrijk dat gereedschap voldoet aan de hoogste professionele normen.

Hierin hebben we in Schwan een partner gevonden die voldoet aan deze normen en die ook nog eens waarde hecht aan Duits waarde- en kwaliteitswerk. Daarom is de naam Schwan-tools ook onmiskenbaar verbonden met het kenmerk "Quality - Made in Germany".   

Constante investeringen in effectievere en moderne productiefaciliteiten, innovatief en natuurlijk de unieke in Europa toegepaste "stift verlassing" op gereedschappen van Schwan. Hierdoor kunnen wij ons als bedrijf onderscheiden in de markt en vormen altijd de basis voor onze competentie in deze markt.

Website

https://schwan-rs.de/

Catalogus
Wij leveren alle producten van Schwan. Klik op onderstaande link om de catalogus te downloaden (let op: grootte 42MB)
schwan_katalog_2016.pdf

L'outil Parfait

 


Informatie en achtergrond

L’Outil Parfait ofwel “perfect gereedschap” (the perfect tool).

L’Outil Parfait produceert en verkoopt het complete pakket gereedschap voor de Bouwsector.

Verfijnd ontwikkelt gereedschap voor speciale wandbewerking (betonciré e.d.) maar natuurlijk ook voor de standaard afwerkingen in de bouwsector. 

Website

https://www.outilparfait.com/

Spear & Jackson


Informatie en achtergrond

Sinds 1760 verkoopt Spear en Jackson hand-, tuin-, aannemers, landbouw, landschapsarchitectuur en professionele gereedschappen vanuit de basis in de stad Sheffield. Meer dan 250 jaar ervaring en voortdurende innovatie hebben gezorgd voor een benijdenswaardige reputatie en een  leidende rol in de markt. Met hoogwaardige en prestatiegereedschappen zijn zij in staat een breed scala aan behoeften in te vullen. Met dit uitgebreide assortiment kan Fontes Afbouwgereedschappen meerdere doelgroepen in de markt bedienen.

  • Hand & Contractor Tools
  • Garden Tools & Outdoor Living
  • Eclipse Professional Tools 

Website

https://www.spear-and-jackson.com/

Pavan


Website

https://www.pavanspa.it/

Sola


Informatie en achtergrond

Precisie door passie

Het merk SOLA staat voor perfecte meetinstrumenten. Al meer dan 60 jaar produceert Sola als specialist in meten en markeren een breed aanbod van producten waarmee ze vaklui op de bouw gericht ondersteunen. Ze volgen daarbij de aanpak om hun producten zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de behoeften van onze klanten. Precisie en Passie zijn hierin heel belangrijk en wij zijn trots deze precisie en passie in de vorm van Sola producten aan te kunnen bieden aan onze klanten. 

Website

https://www.sola.at/nl-nl

Beeswift