Over Fontes

Wie zijn wij?

Fontes, sinds 2014 gestart in de afbouwbranche en inmiddels een gevestigde naam. Leverancier van gereedschappen en afbouwmaterialen aan de professionele bouwmaterialenhandel, ijzerwarenhandel, stukadoorsgroothandel en verfgroothandel.

Visie

Het is onze overtuiging dat de professional het liefst werkt met gereedschap van hoge kwaliteit. Daarom werken wij met kwaliteitsmerken en gerenommeerde leveranciers, die gegarandeerde kwaliteit snel kunnen leveren. Maar dan ben je er nog niet; een uitstekende service en een betrouwbare, stabiele leverancier is net zo belangrijk. Aan de kwaliteit en de service doen wij dan ook geen concessies. Wij zijn er daarnaast ook van overtuigd dat dit tegen realistische, scherpe prijzen kan; vandaar dat wij direct leveren vanuit de fabrikanten van onze merkproducten.

Missie

Bij Fontes weten we dat uitstekende service valt of staat bij een betrouwbare leverancier. Onze missie is dan ook het aangaan van duurzame partnerrelaties met onze klanten, aan wie wij producten van hoogwaardige, gegarandeerde kwaliteit leveren. Dat is waar wij voor staan. Je vindt ons niet op iedere hoek van de straat; bij Fontes weet je dat je goed zit!